Jass show repertoár:

1. Az együttes váratlanul az előadóterem nem látható helyéről lépkedve jelenik meg a századelő New Orleans-i Marching Band-jeinek hangulatát megidézve – a Just A Closer Walk (Csak egy séta) hangjaira. Ez folytatódik egy ritmikus dixie-s második résszel – már a közönség elé érve.

2. New York – New York, a nagy jazz – örökzöld, egyben Liza Minnelli híres száma, amivel bevonul az együttes a széksorok között lépkedve. Cilinder és swing, jazz és mozgás az oly ismerős láblengetéssel.

3. Hello Dolly! Sokan énekelték Armstrongtól Minnelliig. Az együttes e vidám számban a szólók közben a székeket használja a showhoz, sőt a végén fel is állva azokra játssza a finálét.

4. Henry Mancini: The Pink Panther. Ismert dallam a filmből! A rablók és a pandúrok küzdelme e rendkívül drága gyémántért. Mindez Columbo kabátjában, de Maigret felügyelő nagyítóján keresztül, humorba ágyazva. A szám végére kiderül, hol van a Rózsaszín Párduc!

5. Egy tigris ront be a színpadra (jelmezben). A fenevad a tubásuk, aki szólistaként szerepel s kergeti a zenekart, majd általuk “kilövettetik” a Tiger Rag (nálunk Tuba Tiger Rag) című standard-ben.

6. A tubaszóló után egy harsonaszóló: The Saint’s Hallelujah (A Szentek Hallelujája). Már a cím is elárulja, hogy ez egy zenei vicc, ahol a jazz (When The Saints Go Marching in – A szentek bevonulása) és a komolyzene (Händel: Messiás c. oratóriumának Halleluja kórusa) dallamai érdekes módon ötvöződnek, illetve versengenek egymással. Ez a versengés igaz a szám szintén jelmezes előadására is (fehér ruhás “angyalok” fújják “harsonáikat” glóriával a fejükön).

Tuba Tiger Rag